Σχετικά με την i-Lift

Σχετικά με την i-Lift 

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα εγκατάστασης, επισκευής, ανακαίνισης και συντήρησης ανελκυστήρων, καθώς και παντός τύπου ανυψωτικών μηχανημάτων.

Η υψηλή τεχνολογική εξειδίκευση που διαθέτουμε, λόγω της πολύχρονης εμπειρίας σε μεγάλη εταιρεία ανελκυστήρων, καθώς και η συνεργασία με μεγάλη τεχνική εταιρεία που εδρεύει στην Αθήνα, μας δίνουν σημαντικά και μοναδικά πλεονεκτήματα στο χώρο μας.

Παρόλη τη μικρή χρονική διάρκεια που έχει ιδρυθεί η εταιρεία μας, έχει καταφέρει ήδη να κάνει αισθητή την παρουσία της αλλάζοντας τα στερεότυπα, τόσο σε θέματα τεχνολογικά όσο και αξιοπιστίας, ασφάλειας και προσιτών τιμών συντήρησης ανελκυστήρων. Η προδιαγραφόμενη πορεία και η υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών της, κερδίζει την αξιοπιστία των συνεργατών της και την καθιστά σε μια ανερχόμενη δύναμη στον χώρο.

Σημαντική προτεραιότητα της εταιρείας είναι η συνεχής εκπαίδευση και εξέλιξη σε νέες τεχνολογίες, ώστε να συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άριστη τεχνική υποστήριξη στους συνεργάτες της.

 • General 1
  Ανεβάζουμε τις προσδοκίες σας για δημιουργικές λύσεις στον ανελκυστήρα.
 • General 2
  Εγκατάσταση, συντήρηση και εκσυγχρονισμός
  στα συστήματα κάθετης μετακίνησης.
 • General 3
  Ευέλικτα προγράμματα συντήρησης
  με γνώμονα την ασφάλεια.